Vänskapa design & hantverk

Företaget Vänskapa design & hantverk drivs och ägs av mej, Kerstin Lindell och har gjort det i samma lokaler med adress Kungsbäcksvägen 50 (Kavalleristen) i Gävle sedan starten år 2007. I butiken finns en bredd av hantverk och presenttips i material som t.ex. textil,trä,keramik och även tvålar,doftljus,handstöpta ljus m.m. Dessutom erbjuds teér, honung,marmelader,bärpulver,olivolja och portionsglass.

I atelje´n utför jag vävbeställningar och sömnadsändringar bl.a.

Kerstin: Mitt skapande av en väv, ett föremål är alltid unikt. Samspel sker mellan färg, material, struktur och teknik.  Jag väver efter dina önskemål.

Vänskapa design & hantverk  är med i nätverket HÅLLBART NÄRINGSLIV GÄVLE

Det här gör Hållbart Näringsliv Gävle
Hållbart Näringsliv Gävle arbetar för ökad affärsnytta och minskad miljöpåverkan inom områdena transporter, energi, konsumtion och avfall. Tillsammans identifierar nätverket konkreta åtgärder. Nätverket drivs av Näringslivsenheten Gävle och är en del av arbetet med Gävle kommuns miljöstrategiska program.
Till nätverket kopplas expertkompetens från länet som exempelvis Nätverket Smart Resplan, Ekocenter på Region Gävleborg, BiodrivMitt och Högskolan i Gävle.

Nätverkets fyra fokusområden
Cirkulär ekonomi
Res och transportera smart
Hållbar energianvändning
Unika Hållbara Möten & Evenemang